Het juiste voor de aankoop van een nieuwe wagen.


Ronny Verhuur - Aalter - Aan- & VerkoopBij Garage en Carrosserie Ronny kunt u terechtvoorde aankoop van eennieuwewagen in Aalternaarkeuze. Wij verkopen namelijk kwalitatieve wagens van alle merken, van Volkswagen, Mitsubishi en Renault tot Peugeot, BMW en Mercedes. Wij verkopen zowel personenwagens en bestelwagens van uiteenlopende soorten, kleuren, types en maten. Al veel tevreden klanten zijn u voorgegaan.

Ruimaanbod

Kom gerust eens bij ons langs voor een prijsaanvraag en laat u verrassen door onze ruime keuze in en om onze garage. Verder bieden wij u bij aankoop van een nieuwe wagen een interessante overnameprijs voor uw oude wagen aan. Bovendien krijgt u er ook nog eensijzersterke condities bij cadeau! Bent u op zoeknaareentweedehandswagen? Kijk dan zeker eens naar onze tweedehands catalogus.

Naast de aan- en verkoop van nieuwe wagens kunt u bij ons ook aankloppen voor depannagediensten, de verhuur van bestelwagens, carrosseriediensten en tweedehandswagens, alsmede algemene garagediensten voor allerhande onderhoud aan uw wagen.

Contact opnemen

Hebt u vragen of wenst u meer inlichtingen over onze prijzen en condities? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog. Wij helpen u graag verder op weg!

Back to Top