Ronny Verhuur, de garage bij uitstek in Aalter en omstreken.

Ronny Verhuur is de garage bij uitstek in Aalter en omstreken.Wij bieden u een zeer ruime dienstverlening aan, van aan- en verkoop van wagens tot het spuiten van uw vrachtwagen. Garage & Carrosserie Ronny werd opgericht in 1984...wij kunnen met trots terugvallen op jarenlange ervaring in het vak!

Expertise voorúw auto

Ons team bestaat uit ervaren vakmensen die niet alleen over gespecialiseerde expertise beschikken, maar ook veel plezier hebben in hun werk.Wat uw probleem ook is, wat u ook nodig hebt, wij staan steeds tot uw beschikking en zoeken voor elk probleem een oplossing. Heeft u pech onderweg? Geen paniek! Ronny Verhuurbeschikt over een24-uurdepannagedienst.

Onze diensten

Wij zijn vooral gespecialiseerd in carrosserie, maar zorgen ook voor de aan- en verkoop van nieuwe wagens van alle merken, de verkoop van tweedehandswagens en de verhuur van bestelwagens.

In onze garage kunt u natuurlijk ook altijd terecht voor de normale klusjes en garagediensten. Zo staan wij voor u klaar voor klein en groot onderhoud aan uw wagen, maar ook met alle andere mechanische en elektronische problemen. Wij bekijken uw auto grondig, geven u professioneel advies en werken enkel met kwalitatief hoogstaand materiaal. Indien nodig kunt u tijdens het onderhoud of de reparaties ook beschikken over een vervangwagen.

Contact opnemen

Hebt u vragen of wenst u meer inlichtingen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Ronny Verhuur, wij helpen u graag en iedereen is van harte welkom!

Back to Top