Gsm: 0475 45 26 930475 45 26 93 - Tel: 09 374 26 9309 374 26 93

Een veelzijdige
Garage met expertise

contacteer ons

Aankoop nieuwe wagen aan scherpe prijs

Garage Ronny Campe  - Aan- & VerkoopWilt u voor de aankoop van een nieuwe wagen te Aalter de juiste begeleiding krijgen om een optimale keuze te maken? En bovendien niet te veel betalen voor wat u wenst? Kom zeker eens langs bij Garage Ronny Campe. Alle merken aan scherpe prijzen met prima service.

Verkoop alle automerken

De garage met jarenlange ervaring doet aan de verkoop van kwalitatieve wagens van alle merken. Zo is er steeds aanbod aan de topmodellen van Volkswagen, Mitsubishi en Renault tot Peugeot, BMW en Mercedes. Zowel personenwagens en bestelwagens van uiteenlopende soorten, kleuren, types en maten. En vele tevreden klanten keren steeds terug!

Met een persoonlijke begeleiding wordt gezocht naar de wagen die u nodig heeft, en samen worden de nodige opties uitgezocht aan de meest scherpe prijzen. Bovendien is er een interessante overnameprijs voor uw oude wagen.

Contact opnemen

Naast de aan- en verkoop van nieuwe wagens kunt hier ook aankloppen voor 24/24 depannage, carrosserieherstellingen, een bestelwagen huren en tweedehandswagens, maar ook andere vormen van kleine herstellingen en onderhoud van alle merken.

Heeft u nog vragen of wenst u meer inlichtingen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met garagist Ronny Campe, iedereen is van harte welkom en iedereen wordt meteen geholpen!