Gsm: 0475 45 26 930475 45 26 93 - Tel: 09 374 26 9309 374 26 93

Een veelzijdige
Garage met expertise

contacteer ons

Carrosserieherstellingen en spuiten van voertuigen

Garage Ronny Campe  - CarrosserieVan de kleinste deuk tot een herstelling na een ongeval. Met de carrosserieherstellingen in Aalter van deze vakmensen glundert uw wagen nadien weer als nieuw. Alle merken krijgen hier een tiptop service.

Eigen spuitcabine en verflabo

Heeft u onlangs een ongeval gehad? Of heeft uw vrachtwagen of bestelwagen een nieuw kleurtje nodig? De herstellingen en aanpassingen in carrosserie zijn zowaar het paradepaardje van Garage Ronny Campe. Hier vindt u dan ook de beste service, steeds met professioneel advies en gespecialiseerde ruimtes en materialen om uw voertuig netjes af te werken.

Met een aparte voorbereidingszone en een eigen spuitcabine met droogoven, daarbovenop nog eens een eigen verflabo wordt uw wagen tot in de puntjes verzorgd. Door moderne technologie en goed opgeleide specialisten ziet uw wagen of camionette er weer als nieuw uit. Daar kunt u mee voor de dag komen!

Contact opnemen

Naast de dienst in carrosserieherstellingen, kunt u hier ook terecht voor de aankoop nieuwe wagen, 24/24 depannage, een bestelwagen huren en tweedehandswagens, maar ook andere vormen van kleine herstellingen en onderhoud van alle merken.

Heeft u nog vragen of wenst u meer inlichtingen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met garagist Ronny Campe, iedereen is van harte welkom en iedereen wordt meteen geholpen!