Gsm: 0475 45 26 930475 45 26 93 - Tel: 09 374 26 9309 374 26 93

Een veelzijdige
Garage met expertise

contacteer ons

24/24 depannage 7 dagen op 7

Garage Ronny Campe  - DepannagePech langs de snelweg of in de garage bij u thuis? U kunt 24 uur op 24 uur en 7 dagen op 7 rekenen op de dienst in depannage uit Aalter van Garage Ronny Campe die met de juiste mankracht en materieel onmiddellijk op pad vertrekt.

Takelspecialisten

De takelspecialisten van Garage Ronny Campe komen steeds zo snel mogelijk tot bij u en zorgen ervoor dat uw auto in alle veiligheid naar de door u gekozen garage wordt gebracht. Met speciaal takelmateriaal en -materieel kunnen op alle plekken de juiste acties ondernomen worden om uw wagen of vervoersmiddel juist weg te krijgen. Van de smalste steegjes in de stad tot braakliggende terreinen.

Met een modern en goed uitgeruste garage wordt uw wagen of camionette weer op deskundige wijze gerepareerd en op weg geholpen. Zo kunt u weer met een gerust hart de weg op!

Contact opnemen

Naast de 24/24 depannagedienst 7 dagen op 7, kunt u hier ook terecht voor de aankoop nieuwe wagen, carrosserieherstellingen, een bestelwagen huren en tweedehandswagens, maar ook andere vormen van kleine herstellingen en onderhoud van alle merken.

Heeft u nog vragen of wenst u meer inlichtingen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met garagist Ronny Campe, iedereen is van harte welkom en iedereen wordt meteen geholpen!