Gsm: 0475 45 26 930475 45 26 93 - Tel: 09 374 26 9309 374 26 93

Een veelzijdige
Garage met expertise

contacteer ons

Betrouwbare garage voor aankoop, tweedehands, herstellingen en huur bestelwagen

Garage Ronny Campe

Garage & Carrosserie Ronny Campe werd opgericht in 1984 en kan daardoor rekenen op een hele hoop ervaring in het vak. De garage in Aalter is de perfecte plek voor nieuwe wagens aan scherpe prijzen, topkoopjes in tweedehandswagens, maar ook herstellingen, onderhoud en huur van bestelwagen.

Alle automerken

Het team van vakmensen in de garage wordt dan ook steeds grondig geselecteerd en bijgeschoold om de laatste ontwikkelingen mee op te volgens en een eigen expertise te ontwikkelen.

Zo kunt u hier terecht met alle problemen voor elk merk van wagen. Bij Garage Ronny Campe kan het probleem altijd snel opgespoord worden en wordt een grondige herstelling gegarandeerd. Heeft u pech onderweg? Geen paniek! De garage beschikt over een dienst voor depannage 24/24u

Veelzijdige dienstverlening

Garage Ronny Campe heeft gedurende vele jaren vooral deskundigheid opgedaan in carrosserieherstellingen voor alle voertuigen en merken. Daarnaast is er ook een uitgebreide keuze indien u een aankoop nieuwe wagen overweegt. Hier vindt u topwagens aan zéér scherpe prijzen.

Ook de tweedehandswagens en een bestelwagen huren is steeds aan correcte prijzen met uitgebreide service. Uiteraard behoren ook de normale klusjes en garagediensten tot het veelzijdige aanbod: klein en groot onderhoud aan uw wagen, alle andere mechanische en elektronische problemen, ....Steeds met professioneel advies en enkel met kwalitatief hoogstaand materiaal. Indien nodig kunt u tijdens het onderhoud of de reparaties ook beschikken over een vervangwagen.

Heeft u nog vragen of wenst u meer inlichtingen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met garagist Ronny Campe, iedereen is van harte welkom en iedereen wordt meteen geholpen!

Garage-Ronny-Campe