Gsm: 0475 45 26 930475 45 26 93 - Tel: 09 374 26 9309 374 26 93

Een veelzijdige
Garage met expertise

contacteer ons

Degelijke tweedehandswagens

Garage Ronny Campe  - TweedehandswagensBent u geïnteresseerd in het aanbod van goede tweedehandswagens in Aalter tegen een aantrekkelijke prijs? Kom dan zeker eens langs bij Garage Ronny Campe die eveneens aan goede condities verkoopt, mét een interessante overnameprijs van uw huidige wagen.

Ruim aanbod 2dehands

Op elk moment van het jaar is bij de garagist een heel gamma aan degelijke tweedehandswagens van verschillende merken, types en kleuren te vinden. Alle wagens zijn grondig gecontroleerd door de specialisten en verkeren dan ook in uitstekende staat. Neem een kijkje in de catalogus voor een overzicht van aangeboden wagens of kom eens langs in Aalter, al veel tevreden klanten gingen u voor.

Contact opnemen

Naast de tweedehandswagens, kunt u hier ook terecht voor de aankoop nieuwe wagen, 24/24 depannage, carrosserieherstellingen en  bestelwagen huren, maar ook andere vormen van kleine herstellingen en onderhoud van alle merken.

Heeft u nog vragen of wenst u meer inlichtingen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met garagist Ronny Campe, iedereen is van harte welkom en iedereen wordt meteen geholpen!